Thaimassage bagarmossen massage mjölby

thaimassage bagarmossen massage mjölby

dessa punkter i fötterna stimuleras harmoni och balans i kroppen. Oljan och balsam är ett extrakt från örter och kryddor för att förbättra själ, hälsa och stimulera ssagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär.  Rekommenderas till personer som gillar stretchande massage, vill öka flexibiliteten, ta bort spänningar i musklerna och lederna, stimulera olika inre organ. Fotmassagen börjar och alla vitala punkter behandlas i foten. . Har man problem med musklerna så kan man uppleva smärta på dessa ställe under behandlingen, men då vet man också att vår terapimassagen ger effekt. Behandlingar Massage i Mjölby Sunshine Spa Thaimassage. Ring/SMS, om vi inte hinner svara i telefonen så ringer vi upp dig snarast möjligt. Är du i behov av massage?

Mjölby, sverige Sunshine: Thaimassage bagarmossen massage mjölby

Gratis svensk er thaimassage i stockholm Du får en inre balans i kroppen. Rekommenderas för den som har stort behov men lite tid eller som bara vill prova. Dags att njuta och låta kroppen koppla av! . Presentkortet levereras direkt till din epost/mobiltelefon. Kombination Massage 60 min 550. Värmt välkommen till Sunshine spa thaimassage! Boka TID, jag önskar er alla  en underbar dag! . Vid önskemål kan man även fokusera massagen till ett specifikt område till exempel skuldror och axlar. Oljemassage 75 min 600 kr, jag önskar alla en riktigt God jul Gott nytt år! Denna behandling är mycket avslappnande och det är inte alls ovanligt att man nickar till och somnar ibland.
Erotiska underkläder nätdejting bästa Thaimassage: 60 min 50. Rygg, nacke,axlar massage 30 min 300. Oljemassage:  60 min 500 kr, min unik kompletterande blandning av Thai och vanligt oljemassage. Den ger en balanserande effekt på kropp själ och ger dig en bättre hälsa och ditt välbefinnande tillbaka. Rekommenderas till alla som har ett stående arbete och besvär med ben och fötterna. Efteråt känner man sig skönt avslappnad och lugn. Massagen är mycket avslappnande och det är en medium hård massage så passar den för personer med smärta och värk i nacke, axlar och rygg. Efter detta smörjs fötterna in med baby olja.
Gratis porr mobilen sex leksaker Svensk hemmagjord porr sexfilm
thaimassage bagarmossen massage mjölby Det börjar att Fötterna tvättas noggrant och du får sätta dig i en bekväm position. Rygg och Nacke Massage: 30 min 300. Bra massage, massage i Mjölby. Man mår bra både i kropp och själ. . Här masseras rygg, nacke och axlar med mjuka och sköna rörelser, tryck och strykningar. Kombination Massage:  60 m in 55 0 kr, min unik kompletterande blandning av Thaimassage och Djupvävnad massage. Fotmassage: 30 m in 300 kr, denna metod går många tusen år tillbaka och involverar en mjuk stimulation av akupressurpunkter i fötterna som har en direkt koppling till olika organ och körtlar. .  Välkommen åter! Beställ ett e-presentkort från Sunshine Spa Thaimassage.

Kommentarer (1)

  1. thaimassage bagarmossen massage mjölby säger:

    Massage, therapist Sverige Sunshine Spa. Massage, service in, mjölby.. 4.5 out of 5 stars..

Lämna ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *