Massör stockholm massage i borås

massör stockholm massage i borås

och vår unika SPA-ritual med Kerstin Florians produkter. På Villastadens Zonterapi Massage i Borås kan din kropp SJÄL få en stunds återhämtning i en lugn och harmonisk miljö. En ganska okänd, men underbar mjuk behandlingsform som kan ge helt otroliga effekter i både kropp och själ. Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor. Gå in på bokadirekt och kolla om du hittar någon tid. Klicka bara på länken nedan, så kommer du direkt till bokningssidan. Om du vill hålla dig uppdaterad när det gäller erbjudanden och nyheter, gå in och gilla min facebooksida! Eklunds Reflexologi och Massage, bergsgatan 2b, Göteborg, jag är utbildad inom Kaironreflexologin (zonterapi) och har i den en fantastik bas.

Videos

Anal Fuck w/ The Gear Shifter.

Citypraktiken Borås: Massör stockholm massage i borås

massör stockholm massage i borås 121
Sexiga julkläder videos porno gratis Jag arbetar med de flesta typer av besvär så som; ryggbesvär, mag- och tarmbesvär, huvudvärk, sömnproblem, ångest, depression, utbrändhet, stress. Kombinera gärna ditt besök med såväl lunch som konferens. Genom detta tar vi våra behandlingar till en helt ny nivå.
Massör stockholm massage i borås Låna mig dina fötter en stund och boka in dig på 1 timma HLT - ortobionomi via fötterna. Kramp i fötter, vader? Vår SPA-avdelning erbjuder en unik miljö mitt i Borås med en fantastisk utsikt.
Unga brudar prostituerade romer 422
massör stockholm massage i borås

Kommentarer (1)

  1. massör stockholm massage i borås säger:

    Gymkort för endast 229:- i.

Lämna ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *